0d4962f0-314e-41d1-9f49-e58cd28fbcac

PAINTBALL IEPURE RACADAU 06.08.2017

 

0d4962f0-314e-41d1-9f49-e58cd28fbcac

Echipa PAINTBALLSPORTS nu tine cont de unde esti sau daca ai mai jucat pana acum Paintball. Vrem sa ne distram impreuna si sa ne facem amintiri de neuitat!

 

La noi la Hostel Promenade, Brasov a ajuns un grup dornic de a ne cunoaste orasul si mijloacele prin care ne distram. S-au cazat doua nopti si astfel le-am propus sa facem un meci antrenant de Paintball asa cum numai NOI stim!

Au fost extrem de incantati. Nerabdatori. Prima lor intrebare a fost CAND incepem?!

Intre timp echipa Paintballsports a pregatit 15 combinezoane, vestele si manusile de siguranta, le-am inmanat mastile de luptatori si prezentat cateva reguli despre utilizarea armelor pe parcursul jocului de Paintball.

Au fost profund impresionati de natura si aerul curat datorita muntilor. Zona pentru Paintball Iepure Racadau ne-a oferit oportunitatea de a face intotdeaua cele mai reusite si victorioase meciuri de Paintball.

S-au impuscat intre ei ca in filme. S-au simtit extraordinar astfel ca dupa 2 ore de Paintball au realizat ce inseamna adevarata lupta. A necesitat atentie, lucru in echipa si abilitati de luptator!

Ne bucuram ca putem oferi o parte din experienta noastra de Paintball si turistilor si vrem ca si TU sa iti aduni prietenii la o experienta similara.

Click AICI pentru filmulete privind JOCURILE PAINTBALLSPORTS!